Nordic Hay Ruwvoer (Pallet 50 x 18 kilogram)

(2 klantbeoordelingen)

405,00

1 pallet Nordic Hay Ruwvoer verpakt per 50 balen á 18 kg = 900 kg op wegwerp pallet, prijs inclusief verzending en exclusief 9% btw (btw wordt berekend bij afrekenen van de bestelling)

 

 

Uitverkocht

Beschrijving

Hooi, het meest waardevolle voer voor uw paarden.

Hooi is relatief goedkoop, stofvrij en gemakkelijk te gebruiken. Vandaar dat het één van het meest gewaardeerde en gebruikte voersoorten ter wereld is. Hooi van natuurlijke graslanden is fantastisch voer voor de meeste herbivore dieren zoals paarden, pony’s, alpaca’s, koeien, kalveren en konijnen. Om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van mens en dier zijn onze hooibalen afkomstig van Scandinavische graslanden waar al decennia geen gebruik wordt gemaakt van hedendaagse meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Deze weilanden worden geoogst op het juiste moment zodat het hooi een laag proteïne gehalte maar een zeer hoog vezelgehalte bevat welke het gezonde darmflora van uw dier ondersteunt en de gezondheid bevordert. Goed hooi kan gebruikt worden als basisvoer of als aanvulling op het brok rantsoen.

De kracht van bijna 40 verschillende kruiden en grassen in één hooibaal

 • 100% natuurlijk weidehooi zonder enige toevoeging
 • Bevat tot wel 40 soorten kruiden en grassen
 • Het meest gebruikte universele voer op de markt, geschikt als basisvoer, voervervanging of aanvulling op het brokken rantsoen.
 • Een natuurlijke bron van vitaminen en mineralen
 • Bevat veel rauwe vezels – helpt bij het ondersteunen van een gezonde darmflora en verzekert optimale paardenvoeding.
 • Door het unieke verwerkingsproces zijn de balen samengedrukt tot een zeer compact formaat (18 kg) Makkelijk op te slaan of mee te nemen naar wedstrijden.

Samenstelling van Nordic Hay

 • Ca. 9.7% vocht
 • Ca. 6.4% onbewerkt eiwit
 • Ca. 27.6% ruwe vezels
 • Ca. 6.5% as
 • Ca. 1.8% onbewerkte vetten en oliën.

Goed om te weten!

De productie van ons hooi vindt plaats in een toegelaten land wat betreft stro en hooi import (verordening 136/2004. Dit betekent dat ons product streng gecontroleerd wordt op kwaliteit en hygiëne.

 

 

Extra informatie

Gewicht 900 kg
Afmetingen 120 × 80 × 15 cm

2 beoordelingen voor Nordic Hay Ruwvoer (Pallet 50 x 18 kilogram)

 1. Rianne (geverifieerde eigenaar)

  Ondanks dat er geadverteerd wordt dat het via strenge controle geïmporteerd wordt heb ik hierin zaaddozen van de brem aangetroffen. Wat giftig is voor dieren. Doordat er veel kruiden zoals beschreven staat, is het niet mogelijk om het hooi te voeren omdat je nooit goed kan zien wat er misschien nog meer schadelijk is.

  • Frank Mensen

   Hallo Rianne,

   Bedankt voor je feedback. Ik heb de foto’s doorgestuurd naar de leverancier. Ze ontkennen dat deze onkruiden voorkomen in hun productievelden. Het is voor mij niet mogelijk om naar zweden te gaan en te controleren. Ik heb aangegeven dat wij dit niet tolereren in het aangekochte product. Gelukkig hebben wij hier nog nooit meer klachten over gehad. Nogmaals onze excuses. Vr gr Frank

 2. Hannie (geverifieerde eigenaar)

  Zeer goede ervaring met de hooiproducten van deze producent. Het hooi en de hooibrok zijn van goede en constantere kwaliteit dan ik elders heb kunnen vinden. Voor mij de reden om voor dit voer te kiezen voor mijn zeer gevoelige paarden. Daarnaast leveren zowel de leverancier als de producent goede service mocht er onverhoopt toch een keer iets aan de hand zijn.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *