Pavo GutHealth (emmer 7,5 kilogram)

58,70

Verkrijgbaar in een handige emmer van acht kilo.

Artikelnummer: 86079 Categorie:

Beschrijving

Over Pavo GutHealth

Paarden hebben van nature een zeer gevoelig maagdarmkanaal. Dit betekent dat een verandering in het rantsoen, bijvoorbeeld als je paard weer de wei op gaat, al kan zorgen voor een veranderende spijsvertering. Ook stress, een verhuizing of operatie kunnen een oorzaak zijn. Een veranderende spijsvertering heeft alles te maken met een disbalans van de darmbacteriën, waardoor je paard het voedsel niet optimaal kan verteren. Gevolgen van deze disbalans kunnen o.a. dunne mest en mestwater zijn.

Pavo GutHealth ondersteunt een stabiele darmfunctie

Pavo GutHealth is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering van je paard optimaal te ondersteunen door de bacteriepopulatie in de darmen weer in balans te brengen. De 100% natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat alle gunstige bacteriën in de dikke- en dunne darm maximaal worden ondersteund en de ongunstige bacteriën geen kans krijgen om nog langer schade aan te richten.

Ingrediënten in Pavo GutHealth uitgelegd

Pavo GutHealth bevat onder andere appelpulp en bietenpulp, die de eigenschappen hebben om water te binden en de maagwand te ondersteunen. Appel- en bietenpulp zijn allebei rijk aan pectine, wat voor een ondersteunende gellaag in de maagwand zorgt. Gerstgras zit vol essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten en heeft daarmee een gunstige invloed op de darmimmuniteit. Brandnetel staat bekend om zijn bloedzuiverende werking.

De oregano-olie in Pavo GutHealth is toegevoegd vanwege zijn zuiverende werking. Lekkere bijkomstigheid: de brokjes ruiken door de oregano heerlijk naar de Italiaanse keuken! Om de algehele darmgezondheid nog eens extra te ondersteunen is ook een premix met onder andere Diamond V en inuline toegevoegd. Dit zijn beide prebiotica, die helpen om het evenwicht tussen de gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen te behouden. Het bijzondere aan inuline is dat het alleen afbreekbaar is door sommige groepen darmbacteriën – en niet door het paard zelf – waardoor alle voedingsstoffen ter beschikking van de bacteriën komen en niets verloren gaat. Naast prebiotica, bevat Pavo GutHealth ook de probiotica Saccharomyces Cerevisiae, die werkt zoals het bekende zuiveldrankje Yakult. Probiotica zijn bacteriën die levend de darmen bereiken.

Tot slot bevat Pavo GutHealth de unieke CellProtect antioxidanten die de vrije radicalen in het paardenlichaam vangen en neutraliseren. Vrije radicalen zijn stoffen die ongunstige verandering aan cellen en het weefsel kunnen aanbrengen.

Al deze ingrediënten samen helpen je paard naar een stabiele bacteriepopulatie in de darmen en ondersteunen een gezonde spijsvertering!

Extra informatie

Gewicht 8 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pavo GutHealth (emmer 7,5 kilogram)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…